Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04 21:29 - ФЕЛАЦИО за 1 млрд €€€€€
Автор: level6661 Категория: Музика   
Прочетен: 232 Коментари: 9 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
 
       image


     /няма  как , да пропусна моят Френд от ФБ, Мартин Стронг!
      Мартин ,гордея се, че  те познавам!! 
     Винаги си ми давал..такъв хъсс, и Надеждаа, и Любов, и Вяра..в Човека.
     ще пусна и ..карикатурата за..Кьор Фишека...Макаронофф.....

   Направо съм потресен! За три дена събраха 1 милиард долара и ги дариха на Франция, за изгорялата католическа катедрала...
Сякаш католическата църква не е достатъчно богата, да си оправи катедралата сама, с несметните си богатства в пари, злато, земи, безценни произведения на изкуството и неизброимо недвижимо, и движимо имущество...Да не говорим, че не плаща и данъци.
Така наречените им Божии служители тънат в лукс, а повечето и в разврат с малки деца, а по света всеки ден умират хиляди деца от глад, но за тях никой не събира милиарди...Разни, уж благотворителни фондации, които всичките са под крилото на Ротшилдите, Рокфелер, Сорос и пр., шепа алчни изроди, притежаващи почти всичко на тази Планета, ежедневно ме подканват с ТВ реклами и билбордове да даря 2 евро, което било дневното ми кафе, а едно африканско дете се хранело с 2 евро цяла седмица, а тези алчни изроди, не могат ли да заделят всеки ден по един милион за гладните деца в Африка, което е джобни пари за тях, а трябва аз, който нямам никаква вина за гладуващите по света, да го правя?!

Точно те са виновни и за глада, и за мизерията, и за нестихващите войни, и за всичко лошо, което се случва по света!...imageMartin Strong 1 час · 
Направо съм потресен! За три дена събраха 1 милиард долара и ги дариха на Франция, за изгорялата католическа катедрала...
Сякаш католическата църква не е достатъчно богата, да си оправи катедралата сама, с несметните си богатства в пари, злато, земи, безценни произведения на изкуството и неизброимо недвижимо, и движимо имущество...Да не говорим, че не плаща и данъци.
Така наречените им Божии служители тънат в лукс, а повечето и в разврат с малки деца, а по света всеки ден умират хиляди деца от глад, но за тях никой не събира милиарди...Разни, уж благотворителни фондации, които всичките са под крилото на Ротшилдите, Рокфелер, Сорос и пр., шепа алчни изроди, притежаващи почти всичко на тази Планета, ежедневно ме подканват с ТВ реклами и билбордове да даря 2 евро, което било дневното ми кафе, а едно африканско дете се хранело с 2 евро цяла седмица, а тези алчни изроди, не могат ли да заделят всеки ден по един милион за гладните деца в Африка, което е джобни пари за тях, а трябва аз, който нямам никаква 
Точно те са виновни и за глада, и за мизерията, и за нестихващите войни, и за всичко лошо, което се случва по света!...
Когато те започнат да заделят всяка седмица по един милион за африканските деца, тогава и аз ще дарявам също всяка седмица по 2 евро!
Така че, ме боли дедовия за католическата църква!
Бог е навсякъде и който го е пуснал в сърцето си, не е нужно да го търси в някакви храмове, подземията на които са пълни със злато...Христос е имал едно магаре, една риза и Вярата си!...Когато сегашните "божии" служители останат само с тези три неща, тогава може и да им повярвам!
Дотогава ще вярвам на очите си, които виждат на снимката католическа статуя на "божи" служител, на когото малко дето прави.....Сффиркаа..Гласувай:
7
11. level6661 - затова ..ви казвам...
17.04 21:42
следете...парите../каквото и да ви говорят и..какви ли не картинки показват..
инак , и аз съм бях просълзена от "Пиетата" в Нотр Дам Дьо Пари..
те ,затова са...Религиите, да те ударят в най милото, и най безценното
Твоята Душа...
цитирай
2. level6661 - :-)))) ..леля и тя си мечтае деня и нощем..
17.04 21:46
поне ..за едно Банкянско фелацио..
нали е...мома, загубила е ..ключа на Девственият пояс пр 20г..
цитирай
3. milady - разб се, че ще пиша за НАЙ големите крадци и престъпни изроди..
17.04 21:59
Папата/и Католич.църква..и блудстващата агресивна Армия педофили..
тук съм..писала пост в даалечната вече ..2014..
/ще го потърся, АКТУАЛЕН е..
цитирай
4. milady - и малко..Ориана Фалачи...за да не заСПИТЕ..
17.04 22:07

Разказва за фрапиращ случай през 1979 г., в който в една католическа катедрала е организиран пир на жертвоприношението на мюсюлманите – купелите били напълени с черва от агнета, кръстовете – смъкнати..
На следващата година направили пира си в Светата за християните седмица..
И така в края на втора глава, след обрисуваната катина във всички големи европейски държави, аторката поставя въпроса дали толерантността, наивността, злоупотребената свобода са докарали цивилизованото общество до това положение на пълна бъркотия.
Преди да представи отговорите, тя повежда читателя към Италия (родина на авторката) и встъпва в трета глава. Там описанията й имат още по-голяма емоционална наситеност, защото е свързана с тази страна. Разказва за интервю, в което сенегалец, приятел на Осама Бин Ладен, твърди, че в Италия, Осама има 2 000 джихадски бойци, обучени в Афганистан и другаде, готови да реагират всеки миг. За да не бъдат заподозряни, те се държат нормално, работят и живеят със семействата си, като останалите хора. Само 3-4 като тях са способни да парализират градове като Лондон. След това обявява, че италианските власти трябва да спрат да преследват и потискат имигрантите, защото рано или късно ще последва отмъщение (както на 11 семптември в Америка), заявява той. Но и това не е всичко. Имамът на Торино, заявява, че е готов проектът за изграждане на „първия ислямски град в Италия”, населен главно с имигранти и напълно независим финансово. Пълна инфраструктура – жилищни блокове, ислямски библиотеки, банки, полицейски участъци... но действащи съгласно шериата (подобно на Албасайн в Испания). И това не е всичко. Последва разказът на италианка от Милано, приела исляма след като учила арабски език в университета в Милано, твърдяща следното: „ние нямаме нужда да унищожаваме вашите небостъргачи или да разрушаваме паметниците ви. Това, което трябва да правим, е да използваме вашата слабост и нашата размножителна способност. Няма да ви покорим с армии, с оръжия – ние нямаме нужда
цитирай
5. milady - koshava.blog.bg/.../silata-na-razuma-izglejda-mnogo-sme-prospa.
17.04 22:10
ето го Поста на колегата..
цитирай
6. missana - Точни и верни разсъждения.
17.04 22:23
Напълно ги споделям. Подмениха Иисус с Мамона. Той е единственият обитател на мъртвите храмове. Трагично е да виждаш в нашите църкви различните по дебелина свещи от по 1, 2, 5, 101 20 etc. лева, които разделят влезлите в храма на касти, според финансовата им състоятелност. Още по-трагично е да виждаш как предверията на българските църкви са превърнати на търговски сергии. Христос гонеше търговците от храма, а тук ги легализират. И това ми било Православна църква.
цитирай
7. milady - milady.blog.bg/tq-i-toi/.../stoite-dalech-ot-cyrkvata.1364635
17.04 22:28
ето, какво съм публикувала.. Стойте далече от Църквата..
Благ за включването, Миссана..
Темата е..тежка, повода -повече от ужасен, а Плана- коварен..


Имуществото на Католическата църква на Германия се оценява на 430 млрд. евро.Снимка: Investor


От началото на октомври Германия е разтърсена от скандал, свързан с харчовете на Католическата църква.
На 8 октомври медийни публикации разкриха, че Петер Тебарц ван Елст, епископ на Лимбург, е вложил 31 млн. евро за своята нова резиденция - истински луксозен жилищен комплекс. Само мебелите за новия му дом струват 380 хил. евро. 783 хил. евро са похарчени за градината, 25 хил. евро – за маса и 15 хил. евро за вана, коментира изданието The Local.

Само разходите за издръжката на комплекса ще бъдат около 15 млн. евро, изчисляват медиите.

Този лукс накара мнозина да се запитат за приходите на Католическата църква в Германия, идващи главно от парите на вярващите и държавни субсидии. Карстен Фрерк, един от изявените критици на църквата, изчислява богатството на църквата на 430 млрд. евро, пише Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Фрерк посочва още, че част от приходите не са публични и някои от имотите и притежанията остават в тайна.

Това е лесно обяснимо – за големите църкви прозрачността е сред най-сериозните проблеми. „Кой би искал да дарява на богата организация?”, попита още Фрерк.
цитирай
8. eva666 - лео, я сподели..малко френски "на ухо"..
17.04 22:32
съжалявам ужасно за твоите благородни помисли, и благ характер..
ноо, живеем в "обърнат Слайд"..
Благодаря, че ме разбра!
БОГ да ни пази!
цитирай
9. milady - ее, какво става, дядо севте9..с Твойта Г.Вяра?
17.04 22:39
и аз живея тук, сред тях..познавам ги..
Повечето са почтени, работливи, хора с Морал и Отговорност..и т.н..знаем ги..
жал ми става...за клетите хора, повярвай ми/ те са..жертви , и донори..

Може да се каже, че Католическата църква в Германия е вторият по големина работодател след държавата. Институцията е собственик и управител на всякакви предприятия – от училища и детски градини до телевизионен канал. Приходи идват от продажбата на различните напитки, произвеждани в манастирите, както и от минералния извор Adelholzener. Католическата църква притежава още десет банки и безброй застрахователни компании.

Освен това църквата получава и процент от данъците на данъкоплатците католици. Системата е подобна на „десятъка”, който вярващите са плащали на църквата през Средновековието. Само през тази година приходите от този „църковен” данък достигат 5,2 млрд. евро. Спрямо 2000 година има увеличение от 15%.

Заради финансовата криза много институции и организации започнаха да се замислят за бюджетите и приходите си. За Католическата църква на Германия обаче размислите за банкрут са доста далечни. Освен всички приходи от имотите и данъците, институцията всяка година получава и субсидия от държавата, при това на базата на споразумение с държавата, датиращо още от 1803 година. През тази година от федералния бюджет в църковния ще влязат 481 млн. евро, което е с 6,6 млн. евро повече от 2012 година.

И тъй като църквата е „организация на публичните права”, тя е освободена от корпоративен данък и данък върху доходите. Подобен статут имат университетите, коментира още The Local. За разлика от църквата обаче финансите на университетите са стриктно контролирани от държавата.


По статията работиха: Деляна Петкова, редактор Петър Нейков
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: level6661
Категория: Музика
Прочетен: 70192
Постинги: 138
Коментари: 856
Гласове: 145
Архив
Календар
«  Май, 2019  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031